Abonnement


Om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door een positief gevoel bij je eigen thuis houdt is het mogelijk om een abonnement bij mij af te sluiten.
4x Per jaar kom ik een dagdeel langs om 1 ruimte een opnieuw te bekijken en aan te passen aan het seizoen, of een speciale gelegenheid. Alles natuurlijk helemaal in samenspraak met je eigen wensen!

Voorbeeld abonnement

Maart / april Grote opruim/voorjaarsschoonmaak waarbij ik tips aandraag en meehelp om een frisse wind door het huis te doen waaien (of gebruik mij als jouw opruimcoach…).
Mei / juni   Schuiven met meubels en accessoires om van de zomer toch even alles anders te hebben staan en er weer nieuw uit te laten zien.
Eind oktober / november Voorbereiden op de feestmaanden, ik kijk mee met een kerstdiner dat je wilt organiseren of help mee met uitzoeken van de kerstspullen en met de styling van je huis in kerstsferen.
Januari Einde kersttijd, kerstboom is eruit en je huis oogt leeg. Het is belangrijk om je huis weer een opkikker te geven zodat je de nog resterende wintermaanden een gezellig thuis hebt! Ook daar heb ik veel leuke ideeën en tips voor.
KOSTEN TOTAAL 4 dagdelen van elk maximaal 3 uur TOTAAL voor maar

€400,00 per jaar
Neem contact met me op en we bespreken de details van dit mooie aanbod!
Copyright © Dandelion by Pexeto