Over Iets Moois


Een creatieve duizendpoot en het liefst bezig om het anderen naar de zin te maken, zo kun je mij het beste omschrijven. Altijd bezig.

Ik heb jaren gewerkt in de horeca en later als facilitair manager. Juist in die branches staat het woord dienstverlening voorop. En dat is mij op het lijf geschreven. Ik let op de details, kijk altijd hoe iets verbeterd kan worden en hoe mensen het nog beter naar hun zin kunnen hebben. Ik heb mijn werk gemaakt van dingen doen die ik erg leuk vind, waardoor ik het altijd met veel plezier doe!

Na mijn werk als facilitair manager ben ik als projectmanager grote en kleine kantoorverbouwingen en verhuizingen gaan begeleiden. Inmiddels werk ik als ZZP-er als projectmanager voor diverse organisaties. Met Iets Moois Projecten begeleid ik zakelijke opdrachtgevers bij hun verbouwing of verhuizing. Dit kan zijn in de werkvoorbereiding of in de uitvoering. Bij het kopje Iets Moois Projecten is hier meer over te lezen.

Naast mijn werk in het bedrijfsleven blijf ik betrokken bij de mensen en hun leefomgeving thuis.

De leefomgeving verbeteren, dit kan door het opruimen van een zolder, helpen sorteren van de (digitale) foto’s, het stylen van een kinderkamer, het opnieuw indelen van een woonkamer. Alles waardoor ú nog meer met een glimlach naar uw eigen huis kijkt.

Dit kan op het werk zijn, maar ook thuis. En zeker bij ú thuis!

Ik hou van reizen naar verre oorden, een lekker wijntje in de tuin, een mooie zonsondergang (ook in eigen land!) en met blote voeten op het strand te lopen. Ik word blij van een lach van onze lieve ondeugende dochter Evy-Lynn van bijna 4 jaar, of van de grote lach van onze zoon Tim van bijna 1 jaar, en als het sneeuwt loop ik met een grote glimlach naar buiten. Kortom ik probeer net als jij te genieten van het leven.

Met  Iets Moois wil ik ervoor zorgen om van jouw (t)huis “iets moois” te maken en dit kan op allerlei manieren!

Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt in je eigen huis en als ik je daar bij kan helpen, dan is dat alleen maar prettig. Hoe ik dat voor elkaar kan krijgen? Kijk snel bij het kopje “Producten” voor ideeën en tips.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij met een glimlach naar je eigen interieur kijkt!

Veel plezier en succes en hopelijk… tot ziens!

Natuurlijk heb ik ook werkervaring en een aantal opleidingen gevolgd om te komen tot waar ik nu sta, lees door voor de opsomming hiervan.

Opleiding en werkervaring

Na de opleiding Facilitair Management in Wageningen, ben ik 8 jaar als Facilitair Manager werkzaam geweest. Bij Prisma Facility Management en bij Corio Nederland Retail b.v. voor winkelcentrum Hoog Catharijne. Daarna heb ik bijna 8 jaar gewerkt als Projectmanager bij Den Boer Projectadviseurs in Rotterdam en verbouwingen en verhuizingen begeleid van bedrijven in de kantorensector.

Inmiddels werk ik via Iets Moois Projecten voor het hoofdkantoor van Rabobank Nederland in Utrecht en hou me bezig met de werkvoorbereiding voor het interieur van de verbouwing van hun kantoor.

Met Iets Moois richt ik me voornamelijk op de particuliere sector (huishoudens) en horeca. En met Iets Moois Projecten richt ik me op de zakelijke markt.

Interieuropleidingen

Vanwege mijn passie voor interieur heb ik de afgelopen jaren naast mijn werk diverse cursussen en opleidingen gevolgd. De opleiding Interieurontwerper bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur in Amsterdam, de opleiding Interieurdesigner/binnenhuisarchitect bij Linnartz in Breda en een etaleurcursus. Natuurlijk heb ik alle opleidingen afgesloten met een diploma.

Copyright © Dandelion by Pexeto